Vita kränkta män

Skrev en debattartikel igår med anledningen av hoten mot somalierna i Forserum. Det verkar ha varit lite jobbigt för vissa.

Alldeles nyss ringde en mycket upprörd vit äldre man från Bankeryd med dolt nummer. Han förstod inte hur ”negrer som mig” kunde försvara somalierna (!?), precis som att det var somalierna som gjorde något fel när de blev misshandlade.

Det är ett konstaterat faktum, enligt flashback, att bara en procent av ”dem” jobbar, och det ända de gör är att begå våldtäkter och klättra i träd. Just därför bör man göra ”pojkstreck” mot dem. Det innefattar misshandel, för lite stryk får man väl ändå tåla. Det är det liksom ingen som har dött av. Däremot borde de utvisas om de så gott som rör ”svenskar”.

Dessutom var det viktigt att peka på att han inte var rasist för i Sverige får man säga vad man vill. Såsom att alla somalier bara klättrar i träd, att Sverige snart består av 50% apor och att de ägnar sin fritid åt våldtäkter.

Gissa vilken chock han fick när jag svarade nej på frågan om jag själv är en ”sån där jävla neger”. Då blev jag helt plötsligt en trevlig pojk som skulle kämpa på.

Gosh.

Här är förresten debattartikeln: http://jnytt.se/nyhet/49170/dags-att-ta-itu-med-rasismen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s