Öppet brev til…

Öppet brev till Göran Lindell. Delat från Leo Pierini:

Hej Göran & Solveig,

Jag har lagt ett antal timmar på att kampanja för Centerpartiet i Jönköping och Uppsala. Jag har ett stort förtroende för er och tycker ni hittills har gjort ett bra arbete. Jag hoppas att jag kan tycka det även på onsdag eftermiddag.

Jag hoppas därför att ni förenar er med er kollega Fredrick Federley och röstar nej till införandet av datalagringsdirektivet.

– Kristdemokraterna har gått emot regeringen utan orsaka regeringskris.
– Sverige har struntat i att införa EU-direktiv tidigare (avloppsdirektivet).
– Detta är ett brott mot mänskliga rättigheter.
– Stämman i september har gett riksdagsgruppen stöd att rösta nej, använd det.

Personligen hoppas jag att ni röstar nej till datalagringsdirektivet på onsdag. Mitt förtroende för er påverkas direkt av den omröstningen. Den främsta anledningen till att jag engagerar mig för Centerpartiet är för att vi har varit ett parti som har satt människan före systemen. Att införa direktivet är att sätta systemet före människan, att sätta EU-byråkrati före mänskliga rättigheter och individens frihet. Visa att ni och Centerpartiet fortfarande kan stå upp för människan, och visa att den tid jag har lagt ned på Centerpartiet inte har varit förgäves.

Ni har mig, partistämman, CUF, Centerstudenter och stora delar av rörelsen bakom er föra att göra rätt och jag vet att ni vill det. Visa det också genom att rösta nej till datalagringsdirektivet på onsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s