Dagens bästa av Fredrick Federley

Jag lyssnade på Studio ett idag och hörde Fredrick Federley säga att han kommer att rösta nej till datalagringsdirektivet. Efter att i veckor ständigt ha stått på barrikaderna för att övertyga riksdagsledamöter om att rösta nej känns det så oerhört skönt att Fredrick härmed klargör hur han tänker göra – det som egentligen är det enda rimliga beslutet, att följa stämmans beslut.

Jag hoppas även Göran Lindell, riksdagsledamot för Jönköpings län, hörsammar stämmobeslutet, medlemmarnas vilja, och svenskarnas vilja – samt följer det styrelsebeslut som partiets distriktsstyrelse i Jönköpings län tog om att rekommendera Göran Lindell att rösta nej. Gör det enda rätta Göran, rösta emot en stor inskränkning av vår personliga integritet och stå upp för Centerpartiets politik!

http://www.dn.se/nyheter/politik/federley-c-rostar-nej-till-datalagring
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article14548341.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s